Overzicht.
Altijd het juiste dashboard

Al onze data kunnen wij  in overzichtelijke, gebruiksvriendelijke ‘DataCubes’ presenteren. Dus de bruto mediabestedingen per bedrijf en/of per branche, plus een verwijzing naar de uitingen, allemaal bij elkaar in één omgeving. De Cube wordt elke nacht geüpdatet waardoor de meest recente cijfers over bestedingen en uitingen altijd beschikbaar zijn.

Rapportage mogelijkheden

Update

Met de update krijg je inzicht in alle (nieuwe) creatieve uitingen die afgelopen week zijn ingezet. De selectie is in overleg. Kies bijvoorbeeld voor bepaalde merken, een bepaalde branche of kies juist voor een bepaald mediumtype, of sluit ze juist uit.

Alert/missersanalyse

Hou je concurrent in de gaten met de alert! Met de alert ben je dagelijks of wekelijks direct op de hoogte van de net ingevoerde uitingen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de missersanalyse in te zetten. Door uitsluiting van bijvoorbeeld een exploitant kun je direct zien welke uiting deze exploitant gemist hebt.

Cube

Wil je graag zelf aan de slag met onze data? Dan kan de Cube je hierbij helpen. De Cube is d.m.v. Excel verbonden met de gehele dataset Adfact. Elke nacht wordt de nieuwste data ingeladen, waardoor je direct weer up to date bent.

Op maat gemaakte rapportages

In overleg maken we week/maand/kwartaal rapportage/presentatie voor jouw bedrijf in jullie eigen huisstijl. Een overzicht van de mediabestedingen van jouw concurrenten, geen probleem. Welke mediumtype zijn er ingezet, welke campagnes zijn er geweest, wij weten het.

PowerBi

Door middel van PowerBi kunnen we de online impressies met de offline bruto mediabestedingen combineren. In een mooie visuele en duidelijk dashboard maken we de data inzichtelijk. Met behulp van een paar grafieken en slicers ben je zelf en je collega’s/klanten snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En het mooie is, we kunnen de uitingen (afspeelbaar) toevoegen.