"Met Adfact hebben we goede inzichten in media activiteiten in de automotive wereld in zowel de spendings als in de communicatie-uitingen. Daarnaast denken ze graag mee in tailormade vraagstukken die we hebben over de markt."

Jelle HoldingaManager Marketing & Communicatie Hyunda

"Wij gebruiken de kwalitatief hoogstaande media en advertising data van Adfact als verrijking in onze survey-based onderzoeken en rapportages voor onze Nederlandse klanten. De tools van Adfact zijn gemakkelijk in het gebruik en leveren veel waardevolle en nuttige informatie. Daarnaast zijn zij altijd bereid om mee te denken en is de dienstverlening erg goed."

Lisette Kruizinga-de VriesTeam Lead Science & Analytics DVJ Insights

"Bij Value Zipper maakt iedereen dagelijks gebruik van Adfact. Het is een fijn en duidelijk systeem wat ons helpt bij ons werk. Het geeft nuttige inzichten die wij gebruiken om kansen te zien én om onze klanten nog beter te kunnen adviseren."

Patrick van HooyDirecteur / Eigenaar Value Zipper
Adfact werkt voor grote adverteerders, reclamebureaus, mediabureaus en marktonderzoeksbureaus. Daarnaast behoren broadcasters, uitgevers, brancheverenigingen toezichthouders en internationale media monitoring bedrijven tot onze klantenkring.

Onze klanten